مسیر وکـالـت

معرفی اصلی ترین و کامل ترین کتب، معتبرین و برترین منابع در مسیر قبولی داوطلبان آزمون وکالت (با توصیه های طلایی رتبه های تک رقمی)

مسیر وکـالـت

معرفی اصلی ترین و کامل ترین کتب، معتبرین و برترین منابع در مسیر قبولی داوطلبان آزمون وکالت (با توصیه های طلایی رتبه های تک رقمی)

برای قبولی درآزمون وکالت چند ساعت بخوانم؟ آیا قبول می شوم؟ راز موفقیت در آزمون وکالت چیست؟ چگونه وکالت قبول شوم؟

برای قبولی درآزمون وکالت چند ساعت بخوانم؟ آیا قبول می شوم؟ راز موفقیت در آزمون وکالت چیست؟ چگونه وکالت قبول شوم؟

برای قبولی درآزمون وکالت چند ساعت بخوانم؟ آیا قبول می شوم؟ راز موفقیت در آزمو وکالت چیست؟ چگونه وکالت قبول شوم؟

 زود فراموش می کنم ـ حجم مطالب زیاد است. و صدها سؤال از این دست، سؤالاتی است که از ما می پرسند.

به عزیزانی که بدنبال یافتن پاسخ سؤالات و رفع نگرانی های خود هستند، پیشنهاد می کنیم که ابتدا به سؤالات زیر پاسخ دهند(البته کاملاً صریح و شفاف!).

 

1     خواسته شما چیست؟ و می خواهید آینده به چه نحوی باشد؟

2      اگر اکنون اقدامی نکنید، آینده احتمالاً چگونه خواهد بود؟

3     اگر می خواهید آینده مطابق میل شما باشد باید اکنون چه کارهایی را انجام دهید؟

 

اگر به سؤالات پاسخ نداده اید لطفاً وقت خود را هدر ندهید! امّا اگر پاسخ داده اید قبل از هرگونه اقدامی لازم است که ابتدا خود را باور کنید، یعنی باید بدانید که شما دارای توانمندی هایی فراوانی هستید که باید اول آنها را بشناسید تا بهتر بتوانید از آنها استفاده کنید.

شما باید بدانید که چیزی تحت عنوان استعداد در مطالعه وجود ندارد بلکه فقط مدّت زمان یادگیری ها متفاوت است. پس اگر شما یک مطلب را چندین بار باید بخوانید تا یاد بگیرید، این به مفهوم بی استعدادی شما نیست.

سپس لازم است که برای رسیدن به هدفتان از برنامه ریزی استفاده کنید، برنامه ریزی یعنی تلاش امروز برای کنترل آینده.

اگر بی برنامه باشید به این مفهوم است که آینده را بدست حوادث سپرده اید و حوادث برای شما تعیین می کنند که کجا باید بروید! امّا اگر هدفمند ـ با برنامه ـ با انگیزه و پرتلاش حرکت کنید بی تردید شما خالق سرنوشت خویش خواهید بود.

 

برخی داوطلبان شروع کننده های خوبی هستند امّا تمام کننده های خوبی نیستند، یعنی با مشاهده ی اولین موانع و یا کوچکترین سختی، دلسرد و زود دست از کار می کشند.

 

 اگر از ادامه دلسرد شده اید!

 
این عده علاقه دارند که خیلی سریع به نتیجه برسند، بی توجه به این که انجام یک کار نیاز به زمان و تلاش و مداومت دارد.

این افراد خیلی زود خسته می شوند و نهایتاً مطالعه و کار را نیمه تمام رها می کنند. کار نیمه تمام نیز با کاری که اصلاً شروع نشده فرقی ندارد.

یکی از نکات بسیار مهمی که داوطلبان باید در نظر داشته باشند، وجود مسائل و مشکلات بر سر راه آنها می باشد. در برابر مشکلات ساده ترین راه این است که دست از کار و تلاش بکشیم، اما باید دانست که موفقیت معمولاً زمانی رخ می نماید که بتوانیم از مشکلات عبور کنیم. اما بهترین راه برای پشت سر گذاشتن مشکلات این است که آنها را دائمی و فقط منحصر به خودمان ندانیم.

یک راه دیگر برای آنکه بتوانید کارتان را با تلاش و پشتکار و مداومت انجام دهید این است که از کارهای بی ارتباط با هدفتان صرف نظر کنید و یا آنها را کنار بگذارید.

 

گاهاً ما ندانسته و نخواسته در گیر کارهای بی ارتباط می شویم و در تله آنها می افتیم برای اینکه از تله کارهای نا مربوط خلاص شویم لازم است تا تمام کارها و فعالیت های جانبی خود را با معیار سازگاری با هدفمان بسنجیم.

چگونه؟! یعنی اینکه از خود بپرسید آیا این کار با هدف من (قبولی در آزمون وکالت...) سازگار است یا خیر؟

 

باید فعالیت های شما با این معیار سنجیده شود. اگر تصمیم دارید ثبت نام کنید اگر تصمیم دارید کاری را شروع کنید اما امروز و فردا می کنید در این صورت باید سئوال بالا را از خود بپرسید!

اگر بنابه هر دلیلی، مطالعه بر اساس برنامه ریزی خود را که با توجه به شرایط شما تنظیم شده به تأخیر می اندازید، باید سئوال را از خود بپرسید. (این سئوال همانند یک آمپر میزان پشتکار و مداومت را در شما نشان می دهد.)

هرچه کارهای حاشیه ای و غیر مرتبط و کارهای با درجه اهمیت کمتری، شما را بیشتر به خود مشغول سازد بالطبع زمانی برای مطالعه و درس خواندن نمی ماند. در این صورت است که ممکن است عدم تلاش خود را با کند ذهنی پیری  مشغله – استعداد و هزار توجیه دیگری برای خود موجّه سازید!

 

هرچه شما بتوانید کارهای غیر مرتبط با هدف را از خود دور کنید به همان نسبت توانسته اید پشتکار و تلاشتان را افزایش دهید.

خود را یک وکیل پایه یک دادگستری ببینید!

 

 

ممکن است برای ساده اندیشان این دستورالعمل  به نظر غیرممکن و رویا پردازی تعبیر گردد. اما با دقت و تأمل در اطرافمان پی به صحت این دستور العمل خواهیم برد.مثال: تلفن(بل) هواپیما(برادران رایت) نور ساطع شده از لامپ(ادیسون) و ... همه نمونه هایی از تصور یک چیز قبل از ایجاد آن می باشد، و همگی صحت این دستورالعمل را اثبات می کنند.شرط لازم برای موفقیت داشتن تصور و تجسم ذهنی مثبت است یعنی قبل از هر اقدامی شما باید دارای رویا، امید و آرزو باشید و مطمئن باشید که در این صورت موفق خواهید شد.اگر شما بتوانید دستیابی به هدفتان را تصور کرده و آن را از قبل ببینید توانسته اید که استعدادهای خود را بروز دهید. شما سرشار از استعداد هستید فقط نگذارید تا کسی رویای شما را از بین ببرد.

رمز موفقیت در آزمون وکالت چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

قانون یار

همان رمز موفقیت در آزمون وکالت است

 

 

  

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد